BOOK YOUR STAY
3
Oct, 2023
4
Oct, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

Termes i condicions

UTILITZACIÓ CORRECTA DELS SERVEIS

Cada client és responsable pels danys i/o perjudicis que ocasioni a l’equipament i infraestructura de *Cabanyes entre Valls s.l, quedant obligat al pagament o indemnització corresponent mitjançant el càrrec de l’import en la targeta de crèdit del client especificades en el document.

 

ENTRADA I SORTIDA A LES CABANYES

Check-in cabanyes: 16h a 20h
Si s’arriba més tard de les 20h, cal avisar. Més tard de les 21h (+20€) i entre les 22h i les 23h (+50€). No s’accepten arribades més tard de les 23h.
Check-out: 12h.

ENTRADA I SORTIDA A LES TENDES

Check-in tendes: 15h a 20h
Si s’arriba més tard de les 20h, cal avisar. Més tard de les 21h (+20€) i entre les 22h i les 23h (+50€). No s’accepten arribades més tard de les 23h.
Check-out: 11h.

 

GESTIÓ DE CLAUS

La clau de l’habitació és una clau física que el client pot mantenir amb ell. No obstant això, no ha de confiar-se a un tercer i ha de retornar-se el dia de la sortida. En cas de no devolució, Cabanyes entre valls carregarà 10€ a la targeta de crèdit de l’hoste.

Per la reserva amb CABANYES ENTRE VALLS a través de la seva pàgina web, l’usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d’ús i generals de reserva.

 

Informació per als clients

Cabanyes entre valls no respon de l’efectiu, joies o valors que no hagin estat lliurats pel seu custodi en les nostres caixes de seguretat. Tampoc ens fem responsables de possibles danys en el vehicle ocasionats pel mateix client o elements externs com el bestià.

Lamentem no poder acceptar xecs personals.

Per raons de seguretat no estan permeses les visites a les habitacions ni la utilització d’aquestes per persones no inscrites a l’hotel.

S’adverteix als senyors clients que es cobrarà el dia sencer si la seva sortida és després de les 14:00 hores.

 

NETEJA D’HABITACIONS

Les habitacions es netegen de 12:00h a 14:00h; les habitacions que no hagin sortit abans d’aquesta hora no es netejaran.

Les tovalloles que desitgin ser canviades es posaran en el terra del bany.

 

Normes

 

· Queda totalment prohibit portar qualsevol animal de companyia com a gossos, gats, conills, etc amb l’excepció dels gossos pigall. Si es porta una mascota no es podrà pernoctar en l’allotjament i la reserva quedarà com realitzada sense poder reclamar cap import, en cap cas la mascota podrà quedar-se en el vehicle. Si el nostre personal detecta que hi ha un animal de companyia s’haurà d’abonar 150 euros en aquest mateix moment corresponent a la penalització o abandonar les instal·lacions, en cap cas podrà quedar-se l’animal dins del vehicle del propietari i la reserva quedarà com efectuada. Així mateix, si el nostre personal detecta en realitzar la neteja que ha pernoctat un animal, es carregaran 150 euros de penalització.

 

· La  substració de qualsevol mena d’element de decoració, mobiliari o tovallola entre ells (ampolles de vidre, gots, cafetera, assecador, miralls, cadires, escalfador d’aigua, barnussos, etc.) tindran una penalització de 100 euros que es carregara a la targeta de crèdit del client.

 

· Per raons de seguretat i pel respecte de tots, fumar està estrictament prohibit dins de les zones comunes de tot l’hotel. D’acord amb el decret n ° 2006-1386 del 15 de novembre de 2006, que estableix les condicions d’aplicació de la prohibició de fumar en els llocs assignats a un ús col·lectiu, fumar dins de la cabanya l’exposa a una facturació addicional de 100€ o a enjudiciament.

 

· L’esmorzar serà servit entre les 08:*00h a les 9:*00h. sempre a la cabanya. Si es desitja esmorzar abans, caldrà avisar a recepció en el moment de fer el check-in i s’intentarà servir una mica abans, però en cap cas ho podrem assegurar.

 

· El sopar se servirà a la cabanya del client aproximadament a les 20:30h de la nit.

 

· Molèsties i respecte per la resta dels altres hostes: el soroll, fins i tot diürn, està prohibit. El client que causi desordre o escàndol en qualsevol forma, sortirà de l’hotel immediatament i sense reemborsament. Qualsevol soroll en les instal·lacions relacionat amb el comportament d’una persona, pot fer que l’hotel convidi a aquest últim a abandonar l’establiment sense la necessitat de realitzar mesuraments acústics. ja que el soroll generat pot soscavar la tranquil·litat de la clientela (articles R.1334-30 i R1334-31 del Codi de Salut Pública).

 

· Responsabilitats: Els nens són responsabilitat exclusiva del client. Qualsevol mal o molèstia causada voluntària o involuntàriament ha de ser pagada per la persona que va reservar l’habitació.

 

Acceptació de les normes i condicions generals de venda.

Les normes internes de l’hotel s’apliquen a totes les reserves. Qualsevol estada comporta l’acceptació de les condicions i normes especials de l’hotel. L’incompliment de les disposicions anteriors donarà lloc a la finalització immediata del contracte. Si el client no abandona les instal·lacions o no accepta pagar les sancions pertinents s’informarà a les autoritats pertinents.