BOOK YOUR STAY
20
Jan, 2022
21
Jan, 2022
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

Termes i condicions

UTILITZACIÓ CORRECTA DELS SERVEIS

Cada client és responsable pels danys i/o perjudicis que ocasioni a l’equipament i infraestructura de *Cabanyes entre Valls s.l, quedant obligat al pagament o indemnització corresponent mitjançant el càrrec de l’import en la targeta de crèdit del client especificades en el document.

 

GESTIÓ DE CLAUS

La clau de l’habitació és una clau física que el client pot mantenir amb ell. No obstant això, no ha de confiar-se a un tercer i ha de retornar-se el dia de la sortida. En cas de no devolució, Cabanyes entre valls carregarà 10€ a la targeta de crèdit de l’hoste.

Per la reserva amb CABANYES ENTRE VALLS a través de la seva pàgina web, l’usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d’ús i generals de reserva.

 

Informació per als clients

Cabanyes entre valls no respon de l’efectiu, joies o valors que no hagin estat lliurats pel seu custodi en les nostres caixes de seguretat. Tampoc ens fem responsables de possibles danys en el vehicle ocasionats pel mateix client o elements externs com el bestià.

Lamentem no poder acceptar xecs personals.

Per raons de seguretat no estan permeses les visites a les habitacions ni la utilització d’aquestes per persones no inscrites a l’hotel.

S’adverteix als senyors clients que es cobrarà el dia sencer si la seva sortida és després de les 14:00 hores.

 

NETEJA D’HABITACIONS

Les habitacions es netegen de 12:00h a 14:00h; les habitacions que no hagin sortit abans d’aquesta hora no es netejaran.

Les tovalloles que desitgin ser canviades es posaran en el terra del bany.

 

Normes

 

· Queda totalment prohibit portar qualsevol animal de companyia com a gossos, gats, conills, etc amb l’excepció dels gossos pigall. Si es porta una mascota no es podrà pernoctar en l’allotjament i la reserva quedarà com realitzada sense poder reclamar cap import, en cap cas la mascota podrà quedar-se en el vehicle. Si el nostre personal detecta que hi ha un animal de companyia s’haurà d’abonar 150 euros en aquest mateix moment corresponent a la penalització o abandonar les instal·lacions, en cap cas podrà quedar-se l’animal dins del vehicle del propietari i la reserva quedarà com efectuada. Així mateix, si el nostre personal detecta en realitzar la neteja que ha pernoctat un animal, es carregaran 150 euros de penalització.

 

· La  substració de qualsevol mena d’element de decoració, mobiliari o tovallola entre ells (ampolles de vidre, gots, cafetera, assecador, miralls, cadires, escalfador d’aigua, barnussos, etc.) tindran una penalització de 100 euros que es carregara a la targeta de crèdit del client.

 

· Per raons de seguretat i pel respecte de tots, fumar està estrictament prohibit dins de les zones comunes de tot l’hotel. D’acord amb el decret n ° 2006-1386 del 15 de novembre de 2006, que estableix les condicions d’aplicació de la prohibició de fumar en els llocs assignats a un ús col·lectiu, fumar dins de la cabanya l’exposa a una facturació addicional de 100€ o a enjudiciament.

 

· L’esmorzar serà servit entre les 08:*00h a les 9:*00h. sempre a la cabanya. Si es desitja esmorzar abans, caldrà avisar a recepció en el moment de fer el check-in i s’intentarà servir una mica abans, però en cap cas ho podrem assegurar.

 

· El sopar se servirà a la cabanya del client aproximadament a les 20:30h de la nit.

 

· Molèsties i respecte per la resta dels altres hostes: el soroll, fins i tot diürn, està prohibit. El client que causi desordre o escàndol en qualsevol forma, sortirà de l’hotel immediatament i sense reemborsament. Qualsevol soroll en les instal·lacions relacionat amb el comportament d’una persona, pot fer que l’hotel convidi a aquest últim a abandonar l’establiment sense la necessitat de realitzar mesuraments acústics. ja que el soroll generat pot soscavar la tranquil·litat de la clientela (articles R.1334-30 i R1334-31 del Codi de Salut Pública).

 

· Responsabilitats: Els nens són responsabilitat exclusiva del client. Qualsevol mal o molèstia causada voluntària o involuntàriament ha de ser pagada per la persona que va reservar l’habitació.

 

Acceptació de les normes i condicions generals de venda.

Les normes internes de l’hotel s’apliquen a totes les reserves. Qualsevol estada comporta l’acceptació de les condicions i normes especials de l’hotel. L’incompliment de les disposicions anteriors donarà lloc a la finalització immediata del contracte. Si el client no abandona les instal·lacions o no accepta pagar les sancions pertinents s’informarà a les autoritats pertinents.