BOOK YOUR STAY
7
Dec, 2023
8
Dec, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

FAQs

Què inclou dormir una nit a la cabanya?
Inclou la pernoctació, esmorzar, llanterna, roba de llit, joc de tovalloles, xampú i gel pel cos.

 

Està tot ple, no puc fer reserva, què faig?
No et preocupis, tindràs la teva oportunitat de poder fer una reserva, el nostre calendari és de 6 mesos vista, i cada mes s’obre un nou mes per poder realitzar reserves. A més, molt aviat comptarem amb noves cabanyes, segueix-nos a les xarxes socials per estar al cas!

 

Són totes les cabanyes iguals?
No. Cada cabanya té característiques diferents adaptades a totes les necessitats. Per exemple, pots optar per una cabanya amb jacuzzi i habilitada per a persones amb mobilitat reduïda, o potser prefereixes una cabanya amb altell i capacitat per a quatre persones. En tot cas, et recomanem consultar les descripcions de cada cabanya.

 

Puc fer servir internet?
Sí. La nostra zona comú està equipada amb Wi-Fi.

 

Quan reservo els packs?
Els packs s’han de reservar a través de la web durant el procés de reserva. El Pack Family es podrà contractar a la recepció.

 

Quin equipatge puc portar a la cabanya?
Us recordem que ens trobem al bosc, és per això que recomanem portar un equipatge adient a l’experiència que viuran, ja que des de la zona comú haurà de realitzar una petita caminada a través d’un camí forestal fins a arribar a la seva cabanya.

 

Com d’accessible és Cabanyes entre Valls per persones amb mobilitat reduïda?
La planta baixa de la Zona Comú, que conté la recepció, la sala d’estar i els lavabos, és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La cabanya Coll s’Espunya és accessible amb cadira de rodes, consta d’una rampa que permet l’entrada a la cabanya i és possible el trasllat amb cotxe fins aquesta. El lavabo i el jacuzzi no són 100% practicables, pel que demanem que es contacti prèviament amb nosaltres abans de reservar.

 

Entrada i sortida a les CABANYES

  • Check-in cabanyes: 16h a 20h
    Si s’arriba més tard de les 20h, cal avisar. Més tard de les 21h (+20€) i entre les 22h i les 23h (+50€). No s’accepten arribades més tard de les 23h.
  • Check-out: 12h.

 

Entrada i sortida a les TENDES

  • Check-in tendes: 15h a 20h
    Si s’arriba més tard de les 20h, cal avisar. Més tard de les 21h (+20€) i entre les 22h i les 23h (+50€). No s’accepten arribades més tard de les 23h.
  • Check-out: 11h.

Com és el menú?
El nostre menú s’elabora tenint en compte les estacions de l’any i el subministrament d’ingredients produïts localment i del nostre propi hort. Per aquesta raó, sempre que ens ho facin saber amb antelació podrem resoldre les necessitats dietètiques especials. Si us plau, faci’ns saber amb anticipació si té alguna sol·licitud especial o al·lèrgia perquè puguem demanar els ingredients necessaris.

 

Puc realitzar tots els àpats al restaurant?
Al restaurant només és podrà realitzar el sopar, a partir de les 21.00h. Recordem que pot ser servit a la cabanya a les 20.30h. Per dinar es disposa d’un pícnic compost per amanida del temps, un entrepà, fruita de temporada i una beguda I l’esmorzar sempre serà lliurat a la cabana a les 9h

Quin tipus de roba necessito portar?
El clima de la Garrotxa es compon per estius càlids i hiverns freds. Es necessita roba d’hivern del novembre fins a l’abril (barret, guants i sabates calentes). A l’estiu però, els dies són calorosos i les nits refrescants.

 

Puc quedar-me a la cabanya durant una tempesta?
En cas de força major (vent superior a 60km/h) quedarà totalment prohibit pernoctar a la cabanya amb la consegüent modificació de la reserva per una altra data a escollir segons disponibilitat. No obstant això, en el cas poc probable de donar-se aquestes circumstàncies, sempre que es pugui s’avisarà als hostes amb anterioritat.

Les cabanyes són adequades pels nens?
Absolutament! La cabanya Coll s’Espunya està pensada perquè els nens visquin una aventura inoblidable i puguin dormir a l’altell. A més, a totes les nostres cabanyes es pot dormir en un llit supletori. En el nostre complexe tenim una petita granja amb cabres, ovelles, xais i gallines on els més petits, i no tant petits, disfrutaran donant-los de menjar. Tenim diverses activitats que són adequades per a famílies i nens. Únicament, jugar en el bosc és una proposta que la majoria dels infants gaudiran, sense esmentar el fet de dormir a sobre d’un arbre.