BOOK YOUR STAY
7
Dec, 2023
8
Dec, 2023
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adults
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Children

Search

Our tree houses

Coll s'Espunya

Our tree house with amazing views.

Pla del Grèvol

Our tree house with TWO trees inside.

Puigsaleres

Our tree house surrounded by nature.

Quintanic

Our biggest tree house complete with mezzanine.

Alpina Font del Rodolà

Hidden within the beech grove, with awesome forest views.

Ginebró

Our tree house with spectacular views of the meadows and the Pyrenees.

Our glamping tents

El Noguer

Astonishing views during the day.

La Barraca

View the wonderful starry sky at night.

Services

Cabanya Pla del Grèvol

 • 5 star review  Espectacular experiencia! Vam anar per una ocasió especial i sense dubte va superar les nostres expectatives. La cabanya és preciosa y es nota que l'han fet amb molta cura mirant fins al últim detall. I que dir de l'atenció, boníssima, en tot moment estan pendents del que necessitis perquè la teva experiencia sigui de 10. Estem desitjant tornar!

  thumb Andrea S.
  1/13/2021
 • 5 star review  Ubicació i instal•lacions inmillorables. Les cabanyes estan fetes amb molt d'encant i funcionals, dona l'impressió que hi han dedicat moltes hores en crear un ambient el màxim acollidor possible. El lloc perfecte per apagar el mòvil, deixar-te endur pel silenci i gaudir del pas del temps. Menció apart pel tracte i la qualitat i atenció en els àpats. Menjar d'alta qualitat. Repetiré sense dubtar-ho.

  thumb Plácido Illa
  12/11/2020
 • 5 star review  Un lloc excel·lent, hem passat una molt bona estada, la cabanya ens ha sorprès, és de luxe, acollidora, amb un magnífic jacuzzi i una estufa de pellets que fa que sigui una habitació molt acollidora, com si estiguéssim als països nòrdics. A l'hora de sopar i l'esmorzar del dia següent, ens l'han portat a la cabanya i ha estat complet i de qualitat. El personal que ens ha atès, en tot moment ha sigut molt amable. És un lloc molt recomanable. La part negativa, és haver de marxar el dia següent i tornar a la trista realitat.

  thumb Angel Verdaguer
  10/22/2020
 • 5 star review  Superar unes expectatives altes no és fàcil, doncs cabanyes entre valls ho ha aconseguit. Nit magnífica en una de les seves espectaculars cabanyes, on ens hem sentit com a casa. Les vistes són precioses i la tranquilitat que s'hi respira és brutal. L' esmorzar i els serveis que ofereixen són inmillorables. Es nota que cuiden fins l'últim detall. Repetirem segur.

  thumb CRISTINA
  10/20/2020
 • 5 star review  Magnífic, aquestes casetes en mig de la natura aporten una tranquilitat i una energia que a pocs llocs es podria trobar avui en dia. Les vistes precioses, el servei excel·lent. Vàrem demanar el sopar i l’esmorzar a la caseta i te’l porten sense problema. Tenir dutxa d’aigua calenta i l’estufa de pel·let, ho val tot. Tornerem segur, però més d’una nit, ja que se’ns va fer curt estar-hi només una.

  thumb Martí Rius
  10/16/2020